27 jun. 2018

Team Alabu bolig

Hustømrerne cykler 3 mand høj med på ’Team Alabu Bolig’ – et velgørende cykelhold, som på lørdag den 30. juni kickstarter en 1200 km cykeltur til Luxembourg.

Cykelholdet har hvert år siden 2013 samlet ind til forskellige velgørende formål, bl.a. Hjerteforeningen og Foreningen Grønlandske børn, og i år går pengene til organisationen BROEN, som hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.

Pengene er indsamlet via en blanding af donationer fra bl.a. virksomheder og private, herunder også dem der deltager på holdet. 

34 frivillige – en blanding af beboere i Alabu boligforening, ansatte og samarbejdspartnere – er med på holdet. De 24 på cykler, de resterende som et servicehold der sørger for at rytterne kommer godt frem.
Turen foregår ved egenbetaling både ift. tid og økonomi og varer 7 dage i alt.

For Hustømrerne er det en rigtig god måde at gøre noget godt på, på en måde hvor vi også bruger sponsoratet aktivt og til glæde for medarbejderne.

 

Holdet sendes afsted klokken 09.00 fra Brohusgade 2 i Aalborg, og hvor rytterne bliver fulgt ud af byen af en kortege af cyklende børn og ejendomsfunktionærer fra Alabu Bolig.

 

"passion og godt håndværk er kendetegnende"

Se vores referencer her

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY