31 jan. 2022

Hustømrerne får deres første elbil

Grøn Bil_HT.jpg

Hustømrerne har fået deres første ”rene” elbil, og serviceleder i Aalborg, Søren Buus Lynggaard, er overbevist om, at der ikke går lang tid før flåden af elbiler vokser.

Hustømrernes flåde har fået et nyt fartøj, mere specifikt, deres første ”rene” elbil. Det er blot et lille skridt i retningen af Hustømrernes ambitioner for et grønnere 2022.

Men gør en elbil en forskel? Nej selvfølgelig ikke, men meget tegner på, at man gradvist vil se en flådeændring, særligt med henblik på de medarbejdere, der har et kørselsmønster, som egner sig til elbiler.

Det er serviceleder Søren Buus Lynggaard, der har fået æren af at tage Hustømrernes nye vogn i brug. Han har indtil nu været fuldt ud tilfreds med skiftet fra benzin til el:

- Det har været en super god oplevelse og den har levet op til alle mine kørselsbehov. Her i Aalborg får vi også ladestandere på kontoret, hvilket jo gør det mere attraktivt at vælge en elbil, fortæller Søren og fortsætter:

- Det kræver naturligvis noget planlægning ved længere ture, hvilket gør at flere af vores medarbejdere stadig er nødsaget til at vælge benzin og dieselalternativer. Men personligt har det fungeret fint. Jeg havde en tur fra Aalborg til Fredericia her i vinterkulden, som jo påvirker rækkevidden, men jeg klarede mig med en enkel opladning. Her blev ventetiden brugt på at indhente lidt arbejde på den bærbare computer.

 

"passion og godt håndværk er kendetegnende"

Se vores referencer her