29 aug. 2021

Hustømrerne hjalp Ungdommens Røde Kors med containerisolering

IMG_0321.JPG

Jubellejren er en blandt mange ferielejre i Ungdommens Røde Kors for børn, der særligt har brug for at få en ferieuge fyldt med gode oplevelser. Når lejrene er overstået, skal alt udstyr, lige fra dyner til maling og telte, opbevares, så det kan tages i brug året efter. Man har derfor indkøbt en container til formålet, men her er der en stor risiko for at alle ejendele vil få fugtskader. Og det er her Hustømrerne kommer ind i billedet:

- Vi hørte fra vores sekretariat, at Hustømrerne før havde hjulpet Ungdommens Røde Kors så jeg tog fat i dem. De var hurtige til at sende en svend og en lærling afsted, der på to dage fik isoleret hele containeren så alt vores udstyr kan overvintre i sikkerhed, fortæller Sarah Krogsgaard Monrad, Lejrleder på Jubellejren. Hun fortsætter:

-Det har været en stor hjælp for vi skal, som organisation, bruge vores penge bedst muligt. Derfor er det dejligt, at vi ikke skal bekymre os om, hvordan vi skal opbevare alle vores ting og at de kan holde i lang tid. Folkene fra Hustømrerne var også glade for at hjælpe til og havde højt humør da de kom for at hjælpe.

Ønsker flere frivillige håndværkere

Oven på corona-pandemien har man i Ungdommens Røde Kors oplevet en stigende tilslutning til sommerlejrene og behovet for frivillige er således også steget:

- Der er stor opbakning til vores lejre og de unge er utrolig glade for dem, så vi mangler faktisk frivillige. Og vi mangler især frivillige med en håndværksmæssig baggrund. De er helt uundværlige på vores lejre, hvor netop det, at de har hænderne godt skruet på, kan hjælpe med mange praktiske ting, afslutter Sarah Krogsgaard Monrad.

 

"passion og godt håndværk er kendetegnende"

Se vores referencer her