Hustømrerne vinder AALBORGPRISEN 2019_2.jpg

Hustømrerne vinder Aalborgprisen 2019

06 mar. 2019

Hustømrerne vinder Aalborgprisen 2019

 Ved en morgenbriefing for erhvervslivet i Aalborg den 6. marts, blev det offentliggjort, at Hustømrerne er den første vinder af den nyligt stiftede 'Aalborgprisen'. 

Prisen udspringer af initiativet 'Aalborg alliancen', hvor kommunen i samarbejde med erhvervslivet, sætter stærkt ind på at nedbringe ledigheden i Aalborg, skabe gode rammer for erhvervslivet og give bedre adgang til arbejdskraft. 
For hver gang det lykkes for erhvervslivet at skabe et arbejde til en ledig, putter kommunen en portion penge i dén kasse, der skal skabe en 3. limfjordsforbindelse. 

Aalborgprisen går til en virksomhed eller person, som har gjort noget særligt, som medlem af alliancen, til opnåelse af alliancens mål. 

Indstillingen lyder: 
Hustømrerne med Morten Sort Mouritsen i spidsen er den oplagte prisvinder i år, fordi de på alle mulige måder lever op til intentionerne i Aalborg Alliancen og tager ansvar ud over deres egen virksomhed og deres egen vækst. Udover almindelig rekruttering har Hustømrerne også øje for at rekruttere mange lærlinge og skaber praktikpladser for mennesker, der har det svært - svært ved dansk, svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet eller gerne bare vil prøve faget af

 

Læs mere i pressemeddelelsen

 

"passion og godt håndværk er kendetegnende"

Se vores referencer her

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY