25 okt. 2021

Kolding-udvidelse har allerede vist sig at være en stor succes

Knud Hansens Vej_1_web.jpg

Hustømrerne åbnede i sommers en ny afdeling i Kolding. Nu nærmer vinteren sig med hastige skridt og afdelingschef Brian Dall er klar til at gøre status. Han kan med stor glæde fortælle, at udvidelsen er en succes, og at alle Hustømrernes forventninger er blevet indfriet.

Det kræver tålmodighed og grundig planlægning, når man skal ekspandere. Selvom byggeriet stadig er i vækst, er det ikke ensbetydende med, at det er let at være entreprenør.

Materialepriserne er skudt i vejret og har gjort det udfordrende at beregne langsigtede tilbud. Ligeså er arbejdsmarkedet så presset, at det ikke alene er svært at finde kvalificeret arbejdskraft, lønningerne har næsten oplevet den samme himmelflugt som materialepriserne.

Men trods disse udfordringer, som mange i byggeriet kæmper med, har Hustømrernes seneste udvidelse vist sig at komme på det helt rigtige tidspunkt:

- Vores udvidelse og modtagelse i Kolding har været helt fantastisk, fortæller Brian Dall, der er Hustømrernes afdelingschef for både Aabenraa og Kolding. Han uddyber:

- Vi har på kort tid fået rigtig mange gode projekter ind i huset, og vores pipeline er enormt spændende og varieret. Vi har i forvejen haft en god opgaveportefølje her i byen, så vi har bevist vores værd, men det er tydeligt, at det har hjulpet at komme endnu tættere på kunderne.

 

Lokal forankring højner kvaliteten

Opgaverne spænder også vidt, og der er både nybyg og renoveringssager i forskellige størrelsesordener:

- Den lokale forankring bidrager til at opretholde et højt kvalitetsniveau, og det skaber en anden form for synergi mellem os og kunderne, når vi mødes i øjenhøjde, og vi kender til de lokale forhold. Der er kommet mange sager ind, som helt sikkert er hjulpet på vej af den gode synergi og energi, vi har fremvist i området. En af de større opgaver, som vi virkelig glæder os til at gå i gang med, er renoveringen af en række almennytte boliger fra 60’erne, der ligger ved Knud Hansens Vej og Junghansvej. Det er spændende at være med til at løfte et helt kvarter, siger afslutter Brian Dall.

 

 

"passion og godt håndværk er kendetegnende"

Se vores referencer her